Netradiátor webshop

Ha az ember radiátor vásárlásra adja a fejét, előbb vagy utóbb elkeveredik online webshop felületekre is. Ma már bármit megvehetünk online, ez alól a radiátor vagy a törölközőszárító sem kivétel. Ez sokkal kevesebb időt igényel, kényelmesen otthonról tájékozódhatunk a legtöbb paraméterről, ami fontos lehet a vásárlásnál, beszerelésnél, későbbi szervízelésnél. Mi a netradiátor oldalára tévedve kezdtünk bele a böngészésbe, és igazából nem is nagyon volt rá szükség, hogy továbbnavigáljunk innen.

netradiátor

Netradiátor oldala

A cég nem friss szereplő a piacon, a netradiátor csapata már több, mint tíz éve foglalkozik radiátor értékesítéssel. Mivel egy igen konkrét termékcsoporttal foglalkoznak, nem is oszlott tovább a cég figyelme egyéb termékekre, és inkább a bő választékra mentek rá. A legtöbb márkanevet a netradiátor kínálatában még életemben nem hallottam. Van a felhozatalban hagyományos lemezradiátor, meg egysoros, kétsoros, acél, alumínium, amit akarsz. Igazából az olcsó lapradiátorok és a nagy teljesítményű radiátorok ugyanúgy megtalálhatók. A bőség zavarában pedig valahogy el kell igazodni, mert lehet, hogy valaki szakember és már nagyon tudja, mire van szükség, ránéz egy pókhálós sarokra és már mondja is hova hány és miféle radiátor kell. De a legtöbb felhasználó azért nem szakember. Természetesen, ahogy egy webshop esetén elvárható, pár szűrővel azért lehet befolyásolni a találati listát. Ez többszáz termék esetén igencsak hasznos. A netradiátor azonban ennél többet is tesz, hogy könnyebben eligazodjunk a radiátor vásárlás útvesztőjében.

Netradiátor szolgáltatások

Természetesen az alapszolgáltatások, amire az ember egy online webshopnál számít, a netradiátor oldalán is megtalálhatók. Külön megtalálhatók a kiemelt termékek, amikor én keresgéltem, épp sanica radiátor akció volt. Ha az ember bejelentkezett a netradiátor megjelenítheti az utoljára megtekintett terméket, de kiemelten megtalálhatók a legfontosabb vásárlásra vonatkozó szabályok is: a netradiátor házhozszállítási feltételei és az igénybe vehető fizetési módok. Engem mondjuk meglepett, hogy átvételkor lehet készpénzben is fizetni, de hát ezek szerint van akkora forgótőkéjük, hogy ez nem okoz problémát. A házhozszállításnál tetszett, hogy személyes átvételre szinte mindig van lehetőség, ami természetesen ingyenes. Mivel a bruttó árakat tüntetik fel a honlapon, ha magam rendezem a szállítást, akkor már a böngészésnél tisztában lehetek vele, mennyibe fog ez kerülni pontosan. Ezek igazából a netradiátor alapszolgáltatásai, amiket első blikkre az ember könnyen megtalál. Akad még itt pár cikk, ami segíti a laikusokat a kezdetekben, mit hogyan, egyáltalán a szakkifejezésekkel megbarátkozni.

radiátor

Netradiátor márkák

Mivel szinte kizárólag radiátor értékesítéssel foglalkoznak, azon belül aztán minden kapható, ami valaha legyártott egy radiátort. Van Concept, Fix Trend, Korad, Romantik, Viking és persze Dunaterm és Dunaferr. Ez utóbbi végre két olyan név, amivel még egy nő is találkozott már életében. Ez persze nem a teljes lista, de legyen elég annyi, hogy van nagy választék. Ha az ember egy meglévő fűtésrendszert szeretne frissíteni vagy újítani, akkor a legszerencsésebb, ha ugyanazt a márkát szereli be, mint ami már eleve üzemben van. Ilyenkor tud igen hasznos lenni, ha márka szerint tudjuk böngészni a választékot. A teljesítmény szükséglettel vélhetően tisztában vagyunk már, így viszonylag hamar leszűkül a kör csupán pár termékre, ami az adott gyártó kínálatában számunkra megfelelő lehet. A rendszer felajánl kapcsolódó termékeket, és ha esetleg mégse vagyunk teljesen elégedettek a márkatermék paramétereivel a netradiátor az ehhez hasonló termékkínálatát is megjeleníti más márkaszolgáltatóktól.

 

Netradiátor vásárlás

Nekem szerencsém volt, már eleve tudtuk, milyen készüléket szeretnénk. Csak annyi volt tehát a dolgom, hogy megkeressem azt a márkát és tovább szűkítsem a kört. Nekünk kétsoros kialakítású, 600×1200 millis kellett, úgyhogy viszonylag hamar megtaláltam, amit akartunk. Szállítanak az ország teljes területére, nekem csak Szekszárdig kellett elhozni. Pár ezer forintot írt a rendszer, nekem ez belefér, az biztos, hogy a benzinköltség oda vissza budapesti szaküzletükbe ennél többe fájna, arról nem beszélve, hogy az én kis Suzukimba nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet lenne egy ilyet bepasszírozni. Meg így rögtön fel is cipeltethetem velük az emeletre, mert azt a harminckét kilót inkább nem én szeretném. Most már csak egy szerelőt kellene egyeztetni, hogy a tél beállta előtt be tudjuk üzemelni és ne fagyjunk halálra. Bár, amilyen telek járják mostanában, abban ugyan nem fagyunk meg. Azon még gondolkodom, hogy a radiátor mellé ne rendeljek-e be egy adag termosztát fejet. A régi radiátorok még működnek, viszont úgy elkopott a fej, hogy már fogalmam sincs, hol van egyiken másikon a jelölés. Férjem egyszer fogott egy alkoholos filcet és berajzolta érzésből, hogy szerinte hányas fokozat hol meddig, de azért az nem az igazi. Ahogy ezen gondolkodom, látom, hogy ma se fogom berendelni, muszáj lesz megvárnom ezzel, hogy megbeszéljük. Addig mehet a kosárba, aztán, ha már kitaláltuk befejezem a rendelést.

radiátor