Budapesti ügyvéd

Egy barátom keresett meg azzal, hogy lenne egy fantasztikus ötlete, amihez egy közös céget kellene csinálnunk, hogy ennek a vállalkozásnak a keretein belül tudjunk teljesen szabályosan és jogszerűen működni. Ehhez már csak egy budapesti ügyvéd szakértelmére és tudására van szükségünk.

Budapesti ügyvéd ajánlásokkal

Mielőtt bele akartunk fogni ebbe a vállalkozásba, azelőtt fel akartuk térképezni a piacot, mert nem csak egyszerűen egy cégalapításról van szó a mi esetünkben, hanem egy sokkal komolyabb cégképviseletre is. Ehhez pedig egy profi budapesti ügyvéd szakértelmére van szükségünk, aki segíteni tud a magyar jogrendszer útvesztőiben és a lehető legjobb irányba terelni a cégünket.

Budapesti ügyvéd

Budapesti ügyvéd tanácsai

Első lépésként nekiálltam a neten keresni ügyvédet, mert korábban nem lévén ilyen jellegű kapcsolatrendszerem, úgy gondoltam a net első lépésnek nem lesz rossz ötlet amikor egy budapesti ügyvéd szolgálataira keresek rá. Nem is gondoltam rosszul Pár perces keresgélés után leltem rá az ugyvedajanlo.hu weboldalra, ahol egy teljesen szokatlan módszerrel találtam szembe magam. Amikor az ember rákeres arra, hogy budapesti ügyvéd, akkor rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy a számunkra legmegfelelőbb szűrők beállításával szűkítsük tovább a keresést, és ami a szerintem legnagyobb újításuk, hogy lehet, sőt kell is véleményezni az ügyvédeket.

Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ugyanúgy mint egy utazási portálon vagy a taxisok által használt alkalmazásokban, lehet elmondanunk a saját tapasztalatainkat, így segítve másokat, abban, hogy rossz embert válasszanak. Ebben tényleg teljesen egyedi a honlap, mert én még megmondom őszintén szolgáltatási területen nem találkoztam még soha ilyen megoldással. ÉS szerintem fantasztikus ötletnek tartom, amikor valaki egy budapesti ügyvéd ajánlásait olvashatja, és rögtön látja, ki a kókler és ki a profi.

Ki is próbáltam a szolgáltatást rögtön és a budapesti ügyvéd leírás alatt megadtam mikre is szeretnénk megoldást találni, milyen időtávon belül és milyen egyéb szolgáltatásokra lesz majd szükségünk, annak érdekében, hogy lássák, komplex ügyfelek vagyunk, leszünk.

Érdekes, hogy pár napon belül érkeztek is ajánlások, amelyek közül többeknek nagyon vegyes értékelése volt, azonban volt 10-15 nagyon ígéretes, akikkel el is döntöttük, hogy fel fogjuk venni a kapcsolatot. Ráment egy teljes napom, míg az összes irodával beszélgettem és ennek következményeképpen választottunk ki 2 irodát, akikkel személyesen is találkozókat szerveztem le. Az elsőtől egy kicsit ódzkodtam, mert nagyon messze esett mind a kettőnk lakhelyétől, pláne a kinézett belvárosi irodától. A találkozó ennek szellemében nem nyúlt túl hosszúra, inkább egy általános tapogatózás volt a részemről.

A második viszont egy belvárosi iroda volt, amely első ránézésre megnyerte a tetszésemet és hosszas beszélgetés alapján, egyeztetve a társammal ezt az irodát bíztuk meg a képviseletünkkel.